Stel je vragen aan onze studentenambassadeur!

Ben je geïnteresseerd in een studie Grieks maar zit je met vragen?

Contacteer gerust onze toffe studentenambassadeur, Aube De Clerck:

 

‘Ik ben Aube, ik zit momenteel in mijn derde bachelor Grieks-Latijn en ik ben studentenambassadeur van onze afdeling Grieks. Overweeg je om Grieks te studeren maar weet je niet goed waar je je aan kan verwachten? Of misschien vraag je je af wat je nu eigenlijk kan doen met een diploma Grieks? Of wil je graag te weten komen hoe een dag van een student Grieks eruitziet of welke leuke activiteiten georganiseerd worden door onze afdeling en studentenkring? Bij mij kan je terecht met al je vragen, groot of klein: ik beantwoord ze met veel plezier! Je kan mij contacteren via Aube.DeClerck@UGent.be. Tot binnenkort?’